Over Backoffice4you
Backoffice4you.be

Over BACKOFFICE4YOU

Gebeten door woord, administratie en personeelsmanagement!

Nood aan uitdagingen en regelmatig veranderende werkomgevingen!

Virtual assistant en freelancer voor KMO's en vrije beroepen.

 

Testimonials

 

"Sterk op je Werk raadt Backoffice4you.be ten zeerste aan bij drukbezette ondernemers die bepaalde deeltaken willen uitbesteden aan een professioneel, discreet en betrouwbaar bedrijf. Backoffice4you.be is punctueel, resultaatgericht en vooral zeer klantgericht. Ze denken met jou mee en die ondernemersmindset maakt echt het verschil! Een echte betrouwbare zakenpartner voor bedrijven, maar ook solo ondernemers en vrije beroepers!"

Eva Buyck van Sterk op je werk


"Team Hap Echo is zeer tevreden over de professionele aanpak van Backoffice4you. Een samenwerking die danig vlot verliep, dat wij alvast zeer enthousiast zijn en naar de toekomst toe ons secretariaat zeker nog zullen laten bijstaan door Leen Muylle"

Katrijn van artsencollectief ECHO Moorslede

 

"Ik ben inderdaad HEEL TEVREDEN over Leen Muylle van BACKOFFICE4YOU! Je wordt geholpen op JOUW maat en volgens jouw wensen met een luisterend oor en vooral met nieuwe ideeën en insteek waar je als KMO alleen maar kan groeien met een goed-gevoel en mooie resultaten!! Een AANRADER BACKOFFICE4YOU!! Bedankt Leen! RESPECT!!"

Marie-Rose van Caprice-Italian-Fashion-Pop-Up Roeselare 

 

"Ik heb Leen leren kennen als een recht-door-zee-dame met grote kwaliteiten, een groot empathisch vermogen en een fijne collega die mij door dik en dun steunde. Samen bouwden we een efficiënte personeels- en financiële administratie uit. Haar enthousiasme, motivatie en zin voor intiatief waren de basis voor ons succes. Ik was echt onder de indruk van de manier waarop Leen steeds weer medewerkers enthousiast kon maken, zelfs zij die in eerste instantie de hakken in het zand zetten. Kortom, Leen is een bewonderingswaardige hard werkende vrouw die zich vast bijt in een project en niet meer loslaat voordat problemen (of opdrachten) naar 100% tevredenheid zijn opgelost. Werkt accuraat, zelfstandig en vol overgave. Klantvriendelijkheid draagt zij hoog in het vaandel."

Anne Van den Abeele, voormalig Financiëel directeur Mu.ZEE VZW

 

"Leen is een zeer gedreven persoon met een warme persoonlijkheid die er van houdt om veel werk te verzetten in weinig tijd. Ze communiceert helder, is oplossingsgericht en  betrouwbaar"

Isabel Van Dael, Zakelijk onderdirecteur Mu.ZEE VZW

 

Leen Muylle

 

 

Leen MUYLLE is uw persoonlijke assistente en laat zich ondersteunen door collega's met perfecte skills.

Contacteer ons

       Gitsestraat 598

8800 Roeselare

infoatbackoffice4you.be

Mobile: 0479232898

FOLLOW US

Twitter

Twitter

Facebook

Facebook

Instagram

Instagram

 

Linkedin

PROFILE

  • Administratieve freelancer
  • Zelfstandige secretaresse
  • Virtuele assistente

© Copyright 2018 by Backoffice4You.be . All Rights Reserved.